Gokken op voetbal is razend populair, en voor een goede reden. Het is een leuke manier om met je favoriete sport geld te verdienen. Leuke wedstrijden worden extra spannend, en ook de minder leuke wedstrijden op papier worden interessant als je hier geld op inzet. Heb jij het idee dat je voldoende kennis over voetbal hebt, en wil je dit in de praktijk testen? Dan kan je terecht bij meer dan honderd online bookmakers. Deze gokaanbieders maken het mogelijk om op talloze wedstrijden uit binnen- en buitenlandse competities te gokken. Voetbal was nog nooit zo spannend als nu!

Hoe maak je gokken op voetbal succesvol?

Wanneer je begint aan voetbalweddenschappen, dan wil je niks meer dan winnen. Maar hoe doe je dit succesvol? Dat begint al bij je keuze voor een goede bookmaker. Deze willen jou als speler maar al te graag activeren om een account aan te maken, en dat doen ze vaak met een mooie welkomstbonus. Dit is vaak een geldbedrag dat voor 50%, 100% of zelfs 200% bovenop je eerst gestorte bedrag op het account komt te staan. Meer geld om mee te gokken op voetbal, en dus alle ruimte om misschien wel iets meer risico te nemen. Ook je strategie is bepalend. In principe gokt iedereen op zijn of haar eigen manier op voetbal. De één kiest voor een lagere quotering, minder risico en een hogere inzet. De ander kan kiezen voor een hogere quotering, meer risico en een iets lagere inzet. De gouden strategie bestaat helaas (nog) niet.

Single bets of combi’s

Natuurlijk zijn er wel succesverhalen bekend over voetbalgokken. Ben jij als speler een liefhebber van de combi-bet, combinatie van meerdere wedstrijden in één coupon? Dit brengt een hoop risico met zich mee, zeker wanneer je meer dan drie wedstrijd in één combi verwerkt. Ook een quotering van boven de 1.60 zorgt al direct voor meer risico’s. Misschien vind je het zelf prettig, maar moet je jezelf afvragen in hoeverre meer risico nemen op de lange termijn ook écht meer geld oplevert? Natuurlijk is geen enkele strategie waterdicht, zeker niet bij het geld inzetten op voetbalwedstrijden, maar toch kan het aanpassen van je strategie zorgen voor een beter resultaat.