De vakterm online bookmakers is afkomstig uit de Engelse taal. Vrij vertaald zijn dit de aanbieders van online weddenschappen op sport, politiek en meer. Zij bepalen de verhouding tussen een weddenschap en de potentiële uitbetaling. Het is een gokaanbieder waar jij bijvoorbeeld terecht kunt voor een weddenschap op voetbal of tennis. Voorheen deed je dit bij lokale gokkantoren, maar die zijn over het algemeen vervangen door online platformen. Ben je op zoek naar een goede online bookmaker? Dan heb je in ieder geval meer dan voldoende keuze uit honderden betrouwbare, meer ervaren en nieuwe bookmakers.

Betrouwbare online bookmakers

Bij ‘bookies’ worden op dagelijkse basis duizenden euro’s ingezet op grote events, zoals een wedstrijd in het professionele voetbal of een live weddenschap op tennis. Om er zeker van te zijn dat een bookmaker betrouwbaar is, is het aan te raden om eerst verschillende gokaanbieders met elkaar te vergelijken. Bij de ene bookmaker kunnen de quoteringen hoger zijn, terwijl de andere bookmaker weer een betere naam heeft in klantvriendelijkheid en betalingen. Betrouwbare online bookmakers vinden is niet eenvoudig, want er zijn honderden van deze aanbieders te vinden. Laat je daarom goed informeren door betrouwbare reviewpagina’s en fora met andere spelers.

Het aanbod van bookmakers

Online bookmakers hebben doorgaans een zeer uitgebreid aanbod van weddenschappen. Kijken we bijvoorbeeld naar voetbal, dan kunnen er per wedstrijd zomaar 100+ weddenschappen beschikbaar zijn om geld op in te zetten. Bij iedere weddenschap is sprake van verschillende quoteringen en markets. Jij bepaalt waar je geld op in wilt zetten, tegen welk risico en met welke uitbetaling. De bookies bieden pre-match en live weddenschappen aan, met doorgaans ook nog een live stream en de nodige informatie voorafgaand aan een wedstrijd, waardoor je een beter inschatting kan maken van jouw weddenschap.