Wanneer je momenteel niet de financiële middelen hebt om een andere auto te kopen, maar je wel genoodzaakt bent om je huidige auto te vervangen vanwege defecten of enorme schade, dan is private lease wellicht voor jou de oplossing! Private lease bij Bynco is net even anders dan het private leasen van een auto bij de meeste leasemaatschappijen. Bij Bynco is het namelijk mogelijk om niet alleen een gloednieuwe auto te leasen maar ook een jong gebruikte ofwel een goede tweedehands auto.

Een nieuwe of tweedehands auto leasen

Wanneer je kiest voor private lease, kies je voor de meest onbezorgde manier van autorijden. Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent terwijl je verzekerd bent van altijd het beste vervoer. Je betaalt voor jouw private lease auto namelijk een vast bedrag in de maand. Dit maandbedrag is afhankelijk van de soort auto die je kiest en hoeveel kilometers je daarmee gaat rijden. Ook de looptijd van je contract staat in verbinding met het maandbedrag dat je moet betalen. Naast dit maandbedrag hoef je alleen te zorgen dat je auto voorzien is van benzine diesel of een volle accu. Alle overige kosten zoals autoverzekering, wegenbelasting en onderhoud en reparatie kosten zijn voor rekening van de leasemaatschappij, in dit geval Bynco.

De voordelen van occasion private lease

Wanneer je niet kiest voor een gloednieuwe auto in een leasecontract maar voor een occasion private lease, dan maak je het jezelf nog gemakkelijker. Het maandbedrag ligt in veel gevallen natuurlijk wat lager omdat je geen gloednieuwe wagen kiest, maar je krijgt ook de mogelijkheid om zeer snel en zeer kort te leasen. Jouw occasion private lease auto staat namelijk al voor je klaar, deze hoeft niet meer door de fabriek geleverd te worden. Je rijdt er binnen enkele dagen in. Daarbij is het juist omdat het niet gaat om een volledig nieuwe auto, mogelijk om een leasecontract af te sluiten van een jaar of twee jaar. In de tussentijd dat jij gebruik maakt van jouw private lease auto, kun je doorsparen om het geld bij elkaar te krijgen voor het kopen van je eigen auto. Een mooie tussenoplossing dus!