Over de tarieven van voice-overs bestaan nogal wat misvattingen. Namelijk dat iedereen met een mooie stem wel even als voice-over gratis voor je in kan inspreken. Maar in werkelijkheid komt er veel vakmanschap kijken bij het inspreken van voice-overs. En de stemacteur rekent daar uiteraard een redelijk tarief voor.

Wat zijn betaalbare voice-over prijzen?

Die vraag kunnen we stellen aan een voice over agency. Men legt uit dat door een versimpeling van hun voice over boekingsproces, men een online voice-over laten inspreken voor minder dan 200 euro. Dat zijn zeer betaalbare voice over prijzen voor professionele stemacteurs. Hoe werkt het? Men bekijkt de aangeboden Nederlandse voice over stemmen en stemacteurs, die vervolgens in slechts 2 stappen via de webshop kunnen worden geboekt.

Volgens het voice-over bedrijf moet dus makkelijker en leuker zijn, maar moet het stemmenbureau ook betere kwaliteit leveren aan de stemzoekers. Beter als in onderscheidende stemmen en scherpere voice over tarieven voor voice-overs. Dat men al vele duizenden klanten onder hun opdrachtgevers mag rekenen zegt wel iets over het succes.

Tarieven van goedkope voice-over stemmen

Maar wat zijn de laagste kostenplaatjes voor stemacteurs? Nou, wanneer wij kijken naar goedkope voice-over tarieven bespaart men tot wel 100 euro ten opzichte van andere stemmenbureaus. Onze trouwe klanten, die soms tientallen Nederlandse voice overs per maand bestellen, besparen met die scherpe prijzen soms wel enkele duizenden euro’s per maand. En dat is toch mooi ‘gevonden geld’ dat aan andere zaken kan worden besteed.

Online voice-over stemmenbureaus

De meeste online stemmenbureaus zijn gericht op populaire mannelijke en vrouwelijke voice-overs voor bedrijfsfilms en video’s op social media. Het bedrijf is echter wel altijd opzoek naar frisse talentvolle stemmen en heeft een groot aanbod stemdemo’s op haar website voor mensen die een stem zoeken. Stemacteurs kunnen in slechts enkele stappen worden geboekt en de voice-over wordt standaard binnen 24 uur ingesproken, en vaak levert men zelfs meer versies aan dan men had besteld. Kortom: veel kwaliteit, lage tarieven.